Laaja valikoima LVI-tarvikkeita heti varastosta!

Varastovalikoimamme käsittää tuhansia talotekniikan nimikkeitä
pohjaviemäreistä huippuimureihin, uutuustuotteista varaosiin.

Myymme myös Oy Woikoski Ab:n hitsauskaasuja, elintarvikekaasuja, ilmailu- ja sukelluskaasuja, ilmapallokaasua (helium), erikoiskaasuja,
moottori- ja nestekaasuja sekä toimimme Woikoski Medical-lääkekaasujen noutopisteenä.

Myymälästämme saatavana myös Woikosken valmistamaa kuivajäätä (hiilidioksidijää) rakeena 3,00 e/litra tai palana (n. 1 kg, n. 21 x 12,5 x 2,5 cm) 3,00 e/pala. Toimitamme jäätä myös bussirahtina: 10 litraa tai palaa kuivajäätä 65,00 e; hintaan sisältyy ALV, eristetty kuljetuspakkaus (jonka saat pitää) ja rahtikulut. Laskutusasiakkaille kuivajäätä myös tehdastoimituksena vuokralaatikoissa palana 80 kg, 200 kg tai 560 kg sekä rakeena 50 kg, 130 kg tai 360 kg.

* * *

Kuivajäätä on saatavana myymälästämme noutoasiakkaille sekä palana (laattana) että rakeena - ota oma kylmälaukku mukaan :)
Bussirahtina toimitettaessa tarvitsemme tilaajan nimen (lähetystä noutaessasi varaudu todistamaan henkilöllisyytesi), puhelinnumeron ja osoitteen. sekä tiedon siitä, halutaanko palaa vai raetta. Tee tilauksesi puhelimitse 0400 292 626 tai s-postilla myynti@vesi-rauta.fi Maksat jään noutaessasi paketin!